Despre noi

Societatea TurboCAD Project SRL are in prezent trei divizii:

-Divizia IT cu prezenta in distribuirea de software CAD si solutii software , mentenanta , consumabile IT

-Divizia medicala care distribuie produse medicale ATI, Urologie, Cardiologie, Neurologie, Neurochirurgie, Laparoscopie si Chirurgie generala, Ortopedie, Traumatologie,  produse de igiena pacientului, Imagistica medicala, Produse diagnosticare rapida si de laborator, Dispozitive de dezinsectie si Dezinfectie, etc.

Ne mandrim cu o echipa de specialisti in toate aceste domenii, care sunt gata oricand sa acorde tot suportul in gasirea celor mai bune solutii.

Societatea noastra distribuie produse medicale si solutii medicale in tari ale uniunii Europene , avand acorduri bilaterale cu societati din Bulgaria, Grecia, Cipru, Slovenia, Croatia, Cehia, Slovacia, Polonia  precum si din afara acesteia cum ar fi Ukraina, Moldova, Belarus, Kazahstan, UAE, etc.

-Divizia de cercetare a societatii este compusa din ingineri electronisti, ingineri IT care ofera solutii complete institutiilor medicale si nu numai, precum si solutii noi customizate la necesitatile entitatii care face cererea, luand in calcul infrastructura existenta pentru scaderea costurilor totale. Aceasta divizie mai ia in calcul si introducerea unor solutii noi , revolutionare pe piata din Romania.

-Incepand cu ianuarie 2018 societatea este certificata ISO 9001 de catre SRAC si QNET

cms-img